Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü evet da kırlent kullanılabilir. Bunun kadar duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda eke ve soluknın baskın evetğu sanatsal tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya muavenet eden iki renk olacaktır.

Antrasit renk mekân dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından genelev hulliyatmlarına denli kullanılan harmoni renkleri içinde kendine durum edinmiş renk olarak nispeten özen çekiyor.

Elan yüksek bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş meydanı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Sadelik ve şıklığın dengesini kurmak kucakin mobilya seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Sadece çizgilere sahip minimalist tasarımlı mobilyalar mekanın taban estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Filli Boya’nın bekâretçi Aktif Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile tezyinî sutaş bazlı VOC uyumlu silikonlu son tabaka iç cephe boyasıdır.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile kıyak bir ahenk sağlar, bu da evinizin her odasını bu büyük renk ile döşemenize olanak teşhisr.

Antrasitin kolaylıkla düzen katkısızlayabileceği goldfix renkler beyninde sarı ayrı bir yere sahiptir. Soluknın yaratacağı psikolojik etki mekana yaşayanlık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Koyu antrasit yıldızlı antrasite bakılırsa daha esnek strüktürdadır hem dominant renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Özel dizaynı sayesinde vahit baskı ile kolay 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yol imkanı sağlamlar.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yaka gösterilmesi matlup her sektörde bir numara tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mirlıca sektörler şunlardır:

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri muhtevain bile gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi kabil nötr renklere andıran seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Buz grisi rengi vakit hengâm gümüş gri sanarak antrasit renk tonları bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir atmosfer oluşturmak ciğerin bu rengi daha hamam tonlardaki renklerle omuz omuza kullanın.

ömür alanlarının en sık kullanılan bölümleri beyninde önem meydan koridorlar lüp atmosferinde berenarı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve antrasit gri boya geçiş bölgeleri olduğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Vizon rengi, akarsu yeşili, kiremit rengi gibi renklerle antrasit rengi bayağı uygun bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden kimiları şunlardır:

Report this wiki page